به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دومین اجلاس مدیران کل راه و شهرسازی استانها، امروز یکشنبه ۱۹ مهرماه، با حضور بهروز رحیمی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی، در ساختمان دادمان این وزارتخانه برگزار شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی در این نشست بر ضرورت قدردانی از کارکنان و توجه به آنان بهعنوان سرمایه اجتماعی سازمان تأکید کرد و گفت: کارکنان باید در اولویت مدیران قرار داشته باشند و مدیران برای حل مشکلات آنان گامهای مؤثری بردارند.
رحیمی با تأکید بر ضرورت گرهگشایی از مشکلات کارکنان، از مدیران خواست در این زمینه اهتمام ویژهای داشته باشند و با اشاره به نقش مشارکت اجتماعی و انسانی در موفقیت مدیران، اظهار کرد: بخش مهمی از اثربخشی سازمان به مؤلفههایی همچون احساس تعلق، فرهنگ، ارزشها و هویت وابسته است.
وی با اشاره به اینکه سازمان باید بهعنوان یک موجود زنده در نظر گرفته شود، بر احترام، خودتنظیمی و تقویت خلاقیت و نوآوری مدیران تأکید کرد و از آنان خواست این رویکرد را در مجموعه مدیریتی خود ساری و جاری کنند.
رحیمی همچنین بر تقویت روابط انسانی در مجموعه وزارت راه و شهرسازی تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه در شرایط کنونی با بحرانهای متنوعی مواجه هستیم، ضرورت دارد مدیران با انعطافپذیری بیشتری، از کنترلگری بکاهند و با تکیه بر خلاقیت افراد، آنان را به مشارکت و فعالیت تیمی ترغیب کنند.
وی پاسخگویی، شنیدن مشکلات، تبدیل مشکلات به مسئله، یافتن راهحل و تشکیل اتاقهای فکر را از الزامات موفقیت مجموعه بزرگ وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد و خواستار توجه به تمامی نسلها در این مجموعه شد.
رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم بهکارگیری صحیح فناوری و هوش مصنوعی تأکید کرد و گفت: فناوری باید در خدمت انسان باشد و ضمن کمک به نظم سازمانی و کنترل، توجه به هویت انسانی نیز در تمامی موارد ملاک عمل قرار گیرد.
وی همچنین بر امکان بهرهگیری از فناوری برای افزایش سرعت و دقت، در کنار حفظ خلاقیت انسانی، تأکید کرد.
برگزاری المپیاد ورزشی وزارت راه و شهرسازی با حضور بیش از ۲۵۰۰ نفر
در بخش دیگری از این نشست، موضوع برگزاری المپیاد ورزشی وزارت راه و شهرسازی در سال جاری مطرح شد و از مدیران کل راه و شهرسازی استانها خواسته شد برای برگزاری این رویداد نهایت همکاری را داشته باشند.
بر اساس اعلام موسی سعیدی، مدیرکل خدمات، پشتیبانی و رفاه وزارت راه و شهرسازی، المپیاد ورزشی امسال با حضور ۲۷۰۰ نفر از بانوان و آقایان شاغل در مجموعه وزارت راه و شهرسازی برگزار میشود. همچنین در این نشست درباره برنامهریزی و تمهیدات لازم برای برگزاری این المپیاد گفتوگو شد.
در ادامه، موضوع اجرای پنلهای خورشیدی در ادارات کل راه و شهرسازی استانها مطرح شد و از مدیران کل خواسته شد گزارشی از آخرین اقدامات انجامشده برای اجرای این پنلها در ادارات کل متبوع خود ارائه کنند.
تأکید بر توجه به نیروهای مشاورهای و حجمی وزارت راه و شهرسازی
بر اساس گزارش ارائهشده در این نشست، بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر در مجموعه ادارات کل راه و شهرسازی مشغول به فعالیت هستند که بخشی از آنان را نیروهای مشاورهای و حجمی تشکیل میدهند.
رحیمی با تأکید بر ضرورت توجه به این نیروها، از مدیران کل راه و شهرسازی استانها خواست وضعیت آنان و نیازهایشان، از جمله در حوزه خدمات رفاهی، را مورد توجه قرار دهند.
در بخشی از این نشست نیز در خصوص اصلاح ساختار وزارت راه و شهرسازی نکاتی ارائه شد و معاون وزیر راه و شهرسازی از مدیران کل راه و شهرسازی خواست تا نظر پیشنهادی و مشاورهای خود را در این خصوص ارائه دهند.